Poate ai auzit multe despre ce poate să implice un masaj electric de rejuvenare, dar nu ai avut ocazia să experimentezi senzația sau beneficiile pe care le oferă acesta. Masajul poate fi testat în centrele dedicate relaxării sau este disponibil în meniul fotoliilor de făcut masaj, atât pentru revigorarea întregului corp, cât și pentru diferite zone de pe suprafața acestuia. Descoperă mai departe ce înseamnă sau ce presupune un masaj electric de rejuvenare, ce beneficii oferă și de ce merită să-l incluzi în rutina ta de relaxare.
Cuprins:
- Masaj electric de rejuvenare – cum funcționează?
- Fotoliu de masaj electric pentru relaxare la domiciliu
1. Masaj electric de rejuvenare – cum funcționează?
Efectuarea unui masaj electric de rejuvenare poate fi una dintre soluțiile inteligente și mereu la îndemână privind combaterea riscurilor la care este supusă pielea ta. Tot ce se întâmplă în jurul nostru poate constitui un pericol potențial pentru aspectul pielii, deci rutina privind îngrijirea acesteia trebuie constant îmbunătățită. Alimentația necorespunzătoare, expunerea la poluare, o slabă gestionare a stresului, absența rutinei de detoxifiere a organismului sunt câțiva dintre cei mai frecvenți inamici ai unei pieli sănătoase.
Un masaj electric de rejuvenare oferă beneficii care nu trebuie neglijate, dar această soluție nu poate înlocui respectarea unui stil de viață bazat pe sport și dietă sănătoasă. De asemenea, afecțiunile pielii pot surveni pe fondul anumitor probleme pentru care poate fi necesară consultarea unui medic de specialitate în vederea prescrierii tratamentului corespunzător. În schimb, pentru a întârzia aceste consecințe neplăcute asupra pielii tale este indicat să optimizezi dieta de viață și să adopți metodele corecte prin care să susții organismul să scape de toxine.
Spre exemplu, utilizarea fotoliilor echipate cu masaj electric de rejuvenare te poate ajuta să activezi limfa, sângele, să stimulezi musculatura de pe toată suprafața corpului sau doar dintr-o zonă specifică, în funcție de alegerile tale. Mecanismul tipic unui fotoliu de făcut masaj electric de rejuvenare depune o presiune adaptată în funcție de starea mușchilor, corespunzătoare țesuturilor profunde sau a celor superficiale. De asemenea, masajul robotic aplică mișcări de batere ușoară sau blândă, mișcări de frământare, plus altele care stimulează fluxul limfatic.
Prin deblocarea limfei ajuți corpul să elimine reziduurile din țesuturi prin ficat și rinichi, ceea ce contribuie la dobândirea unei pieli tonifiate. De asemenea, prin eliberarea țesuturilor de toxine se eliberează spațiu pentru substanțele nutritive absorbite din alimentație. Un alt aspect important pentru beneficiul pielii este faptul că, un masaj electric de rejuvenare stimulează musculatura și ajută la arderea grăsimilor stocate în mușchi.
2. Fotoliu de masaj electric pentru relaxare la domiciliu
Prezența unui fotoliu de masaj electric este binevenită în orice interior, fiind o piesă de mobilier cu rol multifuncțional, care avantajează orice stil de design. Pentru relaxare rapidă te poți bucura de programul Quick Massage cu durată de 7 minute. Însă, pentru rezultate vizibile este recomandat să faci 15 minute de masaj zilnic sau de 2-3 ori pe săptămână să utilizezi programele cu durată de 30 de minute. În general, masajele sunt benefice oricui, dar cele de rejuvenare sunt indicate în mod special persoanelor de peste 30 de ani.
În jurul acestei vârste, oamenii acordă și o mai mare importanță îngrijirii pielii, iar stresul, alimentația, poluarea și factorii de mediu încep să-și facă simțită prezența lăsând semne vizibile care pot afecta aspectul estetic. De asemenea, un masaj electric de rejuvenare relaxează zonele înțepenite, rigide, în care sângele nu poate pătrunde. Din acest motiv nu poate ajunge nici oxigenul acolo și astfel survin disconforturi locale.
Adăugarea unui masaj electric de rejuvenare cel puțin în programul săptămânal oferă beneficii multiple asupra organismului. În primul rând, activezi sistemele circulatorii, susții detoxifierea, previi inflamațiile și astfel menții sănătatea optimă la interior, ceea ce avantajează și aspectul estetic.