Skip to main content

Cum să alegi cadouri de Ziua Îndrăgostiților după zodie?

By ianuarie 29, 2024iulie 23rd, 2024blog

Când alegi cadouri de Ziua Îndrăgostiților ar trebui să iei în calcul și zodia persoanei, deoarece aceasta poate fi un indiciu despre temperamentul jumătății tale. Fie sunt firi mai active, sedentare, fie personalități temperamentale sau calme, fiecare merită să primească cadoul potrivit. Dacă dorești să afli cum să alegi cadouri de Ziua Îndrăgostiților, care să reflecte cele mai importante caracteristici în funcție de fiecare zodie, acest articol îți poate fi de ajutor.

  1. Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru zodiile de foc și apă 
  2. Cadouri de Valentines Day pentru zodiile de pământ și aer 

1. Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru zodiile de foc și apă 

Zodiile de foc sunt firi active, competitive, dinamice și care caută permanent să iasă din zona de confort. Cele mai potrivite cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru nativii din Leu, Berbec sau Săgetător ar putea fi articolele sportive, instrumente de lucru, ghiduri practice, articole pentru drumeții montane sau călătorii, parfumuri cu esențe masculine, un bilet la concertul trupei preferate, cărți și filme de aventură.

De asemenea, firea aventurieră a zodiilor de foc va aprecia și un cadou sub forma unor ghiduri turistice, bilete de călătorie, invitație la un restaurant cu specific intercultural, cărți despre civilizații străine sau chiar cu tematică religioasă.

Chiar dacă sunt personalități dornice de aventură și escapade, nativii zodiilor de foc pun preț și pe aparență. Dacă dorești să-i impresionezi, atunci optează exclusiv pentru articole din materiale calitative, care arată și se păstrează impecabil. Pentru a mulțumi firea pretențioasă a unui nativ de foc, te poți orienta către următoarele idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților: obiecte de artă, bijuterii autentice, o băutură fină, piese multifuncționale pentru amenajări interioare de lux. Designul sofisticat la fotoliului de masaj BodyFriend Phantom Rovo și tehnologia ultramodernă care asigură masaje personalizabile va impresiona cu siguranță firea exigentă a nativilor în Leu, Săgetător sau Berbec. 

Pentru cei care caută cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru persoanele născute în zodii de apă, iată câteva sugestii. În primul rând, acești nativi sunt caracterizați de o fire sensibilă, emoțională, empatică și care pune preț pe familie. Aceștia ar aprecia o invitație la un restaurant cu specific marin sau tradițional românesc, decorațiuni sau piese de mobilier pentru camera de zi sau dormitor, articole pentru casă și bucătărie, dulciuri de casă sau tradiționale etc.

Pentru nativii zodiilor de apă care au o pasiune pentru artă și cultură, lista de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților ar mai putea cuprinde: cărți istorice, romantice sau de poezie, un bilet la o piesă de teatru, o invitație la un film istoric, documentar sau la operă. Întrucât sunt persoane care iubesc confortul casei și căldura familiei, s-ar putea dovedi inspirată și ideea unui fotoliu de masaj Fujiiryoki JP-3000, prevăzut cu programe automate și manuale de masaj relaxant pentru întreaga familie.

2. Cadouri de Valentines Day pentru zodiile de pământ și aer 

Zodiile de pământ au simțul umorului foarte dezvoltat și de asemenea, pasionați de gastronomie. Astfel, dacă vrei să alegi cadouri de Valentines Day pentru acești nativi, iată câteva sugestii care să te inspire: invitație la un restaurant elegant, o ciocolată fină, un vin de colecție, un bilet la film de comedie sau stand-up, cărți umoristice sau o sticlă de șampanie ambalată elegant și însoțită de un mic text personalizat.

De asemenea, nativii zodiilor de pământ iubesc natura, deci adaugă pe lista de cadouri de Ziua Îndrăgostiților și articole pentru drumeții, o vacanță la o cabană în munți, o geantă multicompartimentată pentru călătorii. Nativii zodiilor de pământ pun preț pe confortul personal, deci dacă dorești să-i cucerești definitiv, oferă-le în luna iubirii articole pentru îngrijirea pielii, parfumuri cu mirosuri dulci, articole vestimentare din țesături fine, abonament la sală sau chiar un fotoliu de masaj corporate Ironman pentru amenajarea unei zone de relaxare în propriul birou de lucru.     

Zodiile de aer sunt firi artistice și care adoră experiențele în natură. Îi poți surprinde plăcut oferindu-le un bilet pentru city break, o excursie prin împrejurimi, parfumuri cu esențe fresh, sau jocuri care pot fi luate la iarbă verde, precum Monopoly, puzzle sau jocuri logice.

De asemenea, zodiile de aer sunt firi practice, care adoră ordinea și organizarea ca la carte. Le-ai putea veni în ajutor oferindu-le articole precum: agende și calendare cu design inedit și mesaje motivaționale, un organizator de birou cu aspect elegant, genți sau portofele din piele cu compartimente pentru diferite categorii de obiecte.

wap