Skip to main content

Top idei de design care aduc primăvara în livingul tău

By februarie 10, 2024martie 25th, 2024blog

Primăvara înseamnă pentru majoritatea persoanelor acel anotimp al începuturilor. Fie că este vorba despre noi idei de design pentru amenajarea livingului, renovarea bucătăriei sau setarea unei noi liste de priorități pe alte planuri, acest sezon este asociat starturilor. Așadar, dacă simți că livingul tău necesită un aer de prospețime, acum e momentul ideal să faci câteva schimbări menite să-ți sporească nivelul de confort pentru restul anului.

Cuprins:

  1. Idei de design pentru un living modern
  2. Idei de design pentru amenajarea camerei de zi

1. Idei de design pentru un living modern

Dacă te afli în căutarea unor idei de design care să aducă primăvara în camera ta de zi, atunci începe să investești în piese multifuncționale. Acestea rămân practice pe o perioadă mai lungă, indiferent de sezon, deci bugetul și confortul tău mental vor avea de câștigat. Înlocuiește clasicul fotoliu de sufragerie cu o soluție inovativă. Optează pentru un fotoliu de făcut masaj Panasonic, dotat cu un design simplu și elegant, perfect pentru orice stil de amenajare interioară. De asemenea, în timp ce privești la televizor, lucrezi la laptop sau citești o carte, programele de masaj îți asigură relaxare pentru întregul corp, ceea ce nu se aplică la un fotoliu obișnuit.

În plus, fotoliile de făcut masaj sunt prevăzute cu suport pentru masarea picioarelor, ceea ce îți garantează o poziție confortabilă a corpului în timp ce te delectezi în fața serialului tău preferat. Modelul Panasonic se integrează atât în sufrageriile moderne, clasice, cât și în decorul celor minimaliste. Așadar, dacă pe viitor ai de gând să schimbi stilul de amenajare al sufrageriei, poți fi sigur că fotoliul de făcut masaj profesional de la Panasonic se va integra la perfecție în peisaj.

  • Adaptează subtil tematica de primăvară

Aceasta se află printre cele mai inspirate idei de design, dacă dorești să aduci un aer nou  în casă, fără să-ți destabilizezi bugetul. Dacă ai piese de de mobilier care prezintă semne de uzură, atunci pune-ți imaginația la treabă și oferă-le o față nouă. Aplică un strat nou de vopsea măsuței de cafea. Retapițează canapeaua. Optează pentru o nuanță pastelată, adaugă câteva motive florale delicate și adu subtil primvara în livingul tău. 

  • Descoperă culorile de primăvară pentru amenajări interioare 

Nuanțele primăvăratice sunt cele care încurajează optimismul, vitalitatea, liniștea și cele care totodată sporesc luminozitatea camerei. Spre exemplu, galbenul se numără printre culorile preferate ale primăverii. La fel de încurajate sunt și nuanțele de verde crud. Ambele se potrivesc excelent ca idei de design pentru un living modern.

Sunt versatile, deci le poți integra în piese de mobilier, piese decorative, covorașe, perne ornamentale sau poți vopsi un perete accent într-un dintre aceste culori. Dacă preferi o culoare mai dinamică, atunci orientează-te către roz pastel, lila, bleu, turcoaz sau portocaliu pal. Toate sunt specifice primăverii. De asemenea, pot fi combinate armonios cu tonuri neutre precum bej, maro, crem, alb sau negru pentru un rezultat elegant.

2. Idei de design pentru amenajarea camerei de zi

Dacă schimbarea cromatică se află pe lista cu idei de design pentru camera de zi, atunci notează câteva sugestii care să te inspire. 

De exemplu, poți crea un perete accent în culoarea primăvăratică ce-ți place cel mai mult. Astfel, fie aplici vopsea, fie fototapet ori fototapet pe unul singur, iar restul să rămână așa cum sunt. Dacă dorești să schimbi înfățișarea tuturor pereților, atunci selectează o culoare pastel, deoarece astfel creezi iluzia unui spațiu mai mare și mai luminos. Pentru tapet sau fototapet, cele mai bune idei de design sunt modelele inspirate din natură, precum cele în care predomină albul, verdele sau albastrul. 

În ceea ce privește podeaua, optează pentru parchetul vopsit în tonuri deschise. Acestea măresc optic încăperea, asemenea pereților în care predomină culorile vii. Pentru a oferi un aer primitor livingului tău, covorașele sunt câteva dintre cele mai ingenioase idei de design pentru camera de zi. Dacă nu ești adepta covoarelor care acoperă tot parchetul, atunci achiziționează câteva mai mici în culorile pereților sau a pieselor de mobilier.  

În amenajarea unui living modern cu un ,,aer de primăvară’’, trebuie incluse măcar câteva piese vopsite în alb. Acestea amplifică optic încăperea, dau senzația de spațiu aerisit și luminos în plus pot fi combinate cu diverse culori puternice. 

Amplasarea accesoriilor sunt idei de design pentru camera de zi, care accentuează personalitatea acestei încăperi. Pentru o tușă finală, include aici corpuri de iluminat în nuanțe primăvăratice care se regăsesc și piese de mobilier sau pereți. Sporește luminozitatea în amenajarea camerei de zi și inserează aici câteva ghivece cu plante de interior, câteva tablouri mici, abstracte sau cu peisaje.

Aplică aceste idei de design pentru un living modern și te vei bucura de o atmosferă înviorată care cu siguranță își va pune amprenta și asupra confortului tău emoțional.  

wap